Bladselleri Blegselleri |⇒ FrugtKurven
pers.
2
Blegselleri, bladselleri, selleri, blad selleri, bleg selleri, selleri til juice, selleri til mad

Bladselleri


22 KR

pr. kurv.

44,00 kr./Kg.

Bedømmelse 10 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

BlegSelleri også kaldet BladSelleri. Frisk, sprød og strutter af kvalitet og smagsoplevelse.
1 stk

Ved at tilføje bladselleri til din GrøntsagsKasse fra FrugtKurven, får du både en lækker snack og en dejlig grøntsag at bruge i dine madretter.

Bladselleri bruges af mange, som en lækker snack, sammen med gulerødder og agurker, men det er faktisk en fantastisk grøntsag, som bidrager til at opretholde et velfungerende fordøjelsessytem.

Bladselleri er i familie med persillen og stammer oprindeligt fra den mellemøstlige del af Middelhavet, hvor det blev brugt af romerne og grækerne som krydderi, mens det i kinesisk kultur blev brugt som medicin.

Bladselleri består af lange og grønne stængler, som har en saftig og sprød struktur. De benyttes ofte i gryderetter og supper, grundet deres unikke og aromatiske smag.

Grundet dens gode evner, benyttes den også af mange i juice eller smoothies, hvor dens kendetegnene smag kan komplimenteres med sødmen fra diverse frugter.

Tilføj lækker bladselleri til din GrøntKasse fra FrugtKurven og få en multifunktionel grøntsag, som både kan bruges i salater, som snack, i sammenkogte madretter eller i din juice og smoothie.

Indhold


1 x 500g Bladselleri

BlegSelleri også kaldet BladSelleri. Frisk, sprød og strutter af kvalitet og smagsoplevelse.