Tomater 5 stk. - Røde Flotte Tomater |⇒ FrugtKurven
pers.
5
tomater, danske tomater, tomat, tomatposen, tomater i bakke,

Tomater på stilk 5 stk.


25 KR

pr. pose

50,00 kr./Kg.

Bedømmelse 6 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Danmarks mest populære grøntsag, finder du naturligvis også i udvalget hos FrugtKurven, hvor du let kan tilføje lækre tomater til din GrøntKasse.

Nyd sydens solmodne tomater på stilk i en lækker græsk salat, tomatsalat eller bagte tomater på stilk i ovnen, med lækker olivenolie og flagesalt.

Selvom vi kender tomaten som en grøntsag, så er det faktisk kun grundet dens kulinariske funktioner, at den bliver klassificeret som en grøntsag. Tomaten er faktisk en frugt, og endnu nærmere et bær, da den gror på en blomstrende plante og indeholder frø.

Der findes mere end 10.000 forskellige sorter af tomater i verden, og selvom vi hos FrugtKurven forsøger at imødekomme vores kunders ønsker, så vil det være udvalgte tomater der er tilgængelige i GrøntKassen.

Dette vil variere alt efter tilgængelighed og kvalitet, så der altid er spændende, friske og lækre tomater tilgængelige til hver levering.

I dag dyrkes langt de fleste tomater i drivhuse, så der kan sikres en kontinuerlige og jævne forhold under hele blomstringen og modningsprocessen, så man kan sikre den bedst mulige høst.

Med lækre tomater på stilk fra FrugtKurven, vil du altid modtage den mest populære grøntsag i Danmark med din GrøntsagsKasse, så du kan lave lækre retter og salater, eller spise som en lækker snack.

Indhold


1 x 500g Tomater på stilk 5 stk.

Søde flotte tomater - ca. 500g. Søde, saftige og faste - perfekt til madpakken, salater og som tilbehør.


Klimaberegning


Denne kurvs frugter har en samlet klimabelastning på 0,38 kg CO2

1 x Bananer: 0,15 kg. CO2
1 x Æbler: 0,08 kg. CO2
1 x Pærer: 0,06 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 1: 0,05 kg. CO2
1 x Sæsonfrugt 2: 0,04 kg. CO2