Triplesalat - Salatblanding - Vaskede salater |⇒ FrugtKurve
pers.
15
Triplesalat, Triple salat, treblesalat, hjertesalat, hjerte salat, mini.-romaine, mini romaine, feldsalat, feld salat, Bulls Blood, Bulls Blood Salat, bullsbloodsalat, bulls bloodsalat

Triplesalat salatblanding


25 KR

Pr. pakke

111,11 kr./Kg.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Triplesalat består af 3 fantastiske typer af salater, i form af 2 x sprød Hjertesalat, 1 x fin Feldsalat og 1 x farverig Bulls Blood Salat

Med Triplesalat, får du en fantastisk sammensætning af sødme, bitterhed og farver, til en fantastisk sammensat salatblanding, når du tilføjer denne til din bland-selv GrøntsagsKasse fra FrugtKurven.


Med hjertesalat tilføjer du en sprød og frisk oplevelse, når du tilvælger denne til din personlige GrøntsagsKasse, som du helt selv sammensætter efter behov.

Hjertesalat kaldes også for mini-romaine, da den udspringer fra den klassiske romainesalat, hvor den er blevet produceret med henblik på at dyrke en mild og sprød salat, som egner så godt til langt de fleste typer af salater eller kan nydes alene.


Den fine grønne feldsalat er bygget op af små bladrosetter, som har friske grønne blade.

Grundet hårdførhed, er det en salat der let overlever kolde vintre og typisk er tilgængelig på tidspunkter, hvor det kan være svært at finde andre friske grøntsager.

Den krydrede smag fra feldsalaten gør den lidt stærkere end andre typiske salater, hvorfor den oftest blandes med andre salattyper.

Det er dog også muligt at spise den alene, oftest som tilbehør til andre retter. Dens smagsnuancer falder godt i spænd med lækre stegte svampe eller som en sen tilføjelse til supper eller stuvninger.


Bulls blood er en fantastisk farverig og frisk salat, som stammer fra de spæde blade på bulls blood-rødbeden, og afgiver en sød og mild smag.

Det siges ofte, at man skal spise regnbuens farver, og med bulls blood salat får du rig mulighed for at gøre dette, når du tilføjer denne til din Grøntsagskasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 x 225g Triplesalat salatblanding

1 stk. Triplesalat - 1 x Feldsalat, 1 x Bulls Blood, 2 x Hjertesalat - Triplesalat salatblanding